Naša zgodba

Živijo! Sem Manja, ustvarjalka BiBi Moon izdelkov. Vsak izdelek je narejen skrbno in z ljubeznijo. Ker mi je kakovost na prvem mestu, kupujem le blago najvišje kakovosti, Evropskega porekla. Tukaj lahko najde vsak kaj zase, ali za svoje najdražje. Želim, da se v mojih oblačilih vsi počutimo posebni in čudoviti.

Med preletom skozi trgovinico boste spoznali ne samo mene, ampak tudi mojo družino. Imam dva prekrasna otroka, Tiana in Ivo, ki ju čim pogosteje poskušam ujeti v objektiv, da vam predstavim svoje izdelke in lahko vidite, kako izgledajo kreacije na modelu. Moj partner Brane pa se zelo nerad postavlja kameri, mi je pa zato toliko bolj v pomoč pri administrativnih stvareh. Delčke našega vsakdana z veseljem podelim z vami tudi na družbenih omrežjih, zato vabljeni, da me obiščete tudi tam.

Kako sem začela

Moja šiviljska zgodba se je začela točno tam, kjer se je začelo vse… pri mojem otroku. Tian je hitro rasel in že pred njegovim prvim letom starosti sem naletela na težavo. V trgovini nisem našla več lepih, cartkanik stvari, vsi vzorci so bili za večje fante, barve pa modra, rjava in morda kakšen odtenek sive. Med iskanjem oblačil zanj sem si vedno rekla: “pa kaj manjka rumeni? Tega fantki ne smejo nositi?”

In sem se nekega lepega jutra odločila: ne znam šivati, pojma nimam o krojenju, želim pa narediti za mojega sinčka rumene hlače. Mamo sem poklicala, naj mi pripelje šivalni stroj, in si vzeme kakšno urco, da mi malo pokaže, kako naj kaj naredim. Hlače s koalicami so bile narejene, sicer ne v eni uri, ampak sva za to porabili cel dan. Ko danes pomislim na tiste najine ure učenja, ne morem drugega, kot pa da se nasmejim. Ampak sem vztrajala. Ene, dve, tri, na koncu, je moj otrok dobil kar nekaj hlačk, pri vsaki sem se kaj novega naučila, seveda pa veliko brala in se izobraževala. Hlačam so sledili še drugi izdelki in šivanje me je popolnoma posrkalo. Ideje so se vrstile ena za drugo, do lastne blagovne znamke, pod imenom BiBi Moon. Veliko dolgih noči je bilo potrebnih, da vam danes lahko ponudim paleto izdelkov, tako za otroke, kot tudi za moške in ženske. Vsak izdelek je skrbno premišljen in dodelan. Glavni moto, ki me žene, je ponuditi izdelke, v katerih se bo vsak počutil udobno in unikatno.

Moja košarica
Close Seznam želja
Compare Products (0 Izdelki)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Kategorije